وبلاگ پگاه اس ام اس سامانه پیام کوتاه پگاه اس ام اس درباره وبلاگ مطالب اخیر
آرشیو وبلاگ نویسندگان مواد لازم برای 4 نفر: میگوی پوست كنده: 500 گرم طرز تهیه: ( در ادامه مطلب ) میگو ها را پس از صاف كردن به همراه سبزی به پیاز داغ اضافه كنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. فلفل دلمه ای، زردچوبه، گرد لیمو عمانی، آبلیمو، فلفل و مقداری نمك به میگو اضافه كنید و مرتب هم بزنید. وقتی آب میگو كشیده شد، حرارت را خاموش كنید. بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمه ای مناسب (ترجیحاً از جنس تفلون) مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، یك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بریزید. مایه ی میگو را روی برنج بریزید و سپس باقی برنج را روی میگو ریخته و یك ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از پختن و آماده شدن، ته چین را مانند كیك در ظرف برگردانید. نكته: 2- این غذا بیشتر در كشورهای عربی و حوزه ی خلیج فارس طبخ می شود. نوع مطلب : آشپزی، برچسب ها : ته چین میگو، نه چین، میگو، لینک های مرتبط : موضوعات
پیوندهای روزانه پیوندها صفحات جانبی آمار وبلاگ
امکانات جانبی |
||