تبلیغات
وبلاگ پگاه اس ام اس - كُبه بلغور (كوفته بلغور با گوشت)
 
وبلاگ پگاه اس ام اس
سامانه پیام کوتاه پگاه اس ام اس
درباره وبلاگ


سامانه پیام کوتاه پگاه اس ام اس

مدیر وبلاگ : هادی منصوری
نویسندگان
نظرسنجی
بازدید كننده محترم سلام لطفاً وضعیت جنسیتی ، تاهلی خود را جهت آمار مشخص كنید.متشكرم





كُبه بلغور (كوفته بلغور با گوشت)


كُبه بلغور (كوفته بلغور با گوشت)

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

بلغور گندم آسیاب شده: 500 گرم
گوشت چرخ كرده بدون چربی: 500 گرم
سیر له شده :3 حبه
آرد سفید : 2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده: 2عدد
پودر زیره : 1 قاشق چای خوری
نمك و فلفل سیاه: به دلخواه
زرد چوبه: 1/2 قاشق چای خوری
روغن :به میزان لازم برای سرخ كردن كبه ها

مواد لازم برای داخل كبه :

پیازخرد شده: 2 عدد
روغن:3 قاشق غذا خوری
گوشت چرخ كرده: 250 گرم
نمك و دارچین:به دلخواه
صنوبر یا خلال بادام : 1/4 پیمانه
فلفل سیاه:1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

بلغور گندم را 4 ساعت در آب خیس كنید و آبكشی كنید تا آب آن كاملاً گرفته شود.
گوشت چرخ كرده، سیر، پیاز، پودر زیره، نمك، فلفل سیاه و زرد چوبه را با آرد مخلوط كنید.
سپس بلغور گندم را بیفزایید و همه ی مواد را در مخلوط كن بریزید تا خمیری یكدست به دست آید.
سپس با دست كمی خمیر را ورز دهید و آن را 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
برای آماده كردن مواد داخل كبه، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و سپس گوشت چرخ كرده را بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم تفت بخورد تا آنجا كه آب گوشت بخار شود.
سپس دارچین، نمك و فلفل را بیفزایید و پس از كمی تفت صنوبریا خلال بادام را اضافه كنید.
سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملاً خنك شود.
از خمیر بلغور و گوشت به اندازه ی یك توپ كوچك بردارید و وسط آن را باز كنید از مواد آماده شده ی داخل كبه، به اندازه ی یك قاشق چای خوری در وسط خمیر بگذارید و خمیر را به شكل بیضی درآورید. كبه های آماده شده را در یك سینی آرد پاشیده شده، بچینید. این كار را ادامه دهید تا همه ی خمیر و مواد تمام شود.
سپس كبه ها را در روغن فراوان سرخ كنید تا كاملاً برشته شود.

نكته:

1-بلغور آسیاب شده كمك می كند تا خمیر یكدست شود.
2-برای نگهداری، كبه ها را می توانید بعد از چیدن در سینی داخل فریزر بگذارید و بعد از یخ زدن داخل كیسه فریزر به مدت طولانی نگهدارید.
3- به جای خیس كردن بلغور می توان آن را یكی دو جوش داده و بعد استفاده كنید.
4- برای پیدا كردن طعم اصلی این غذا از زردچوبه برای سرخ كردن گوشت استفاده نكنید و فقط به دارچین اكتفا كنید.

منبع:نشریه هنر آشپزی،شماره 35





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : كُبه بلغور، كوفته بلغور با گوشت، كُبه بلغور (كوفته بلغور با گوشت)،
لینک های مرتبط :
9 دی 88 10:24
سلام دوست عزیز
وبلاگ خوبی داری
شما می تونی با عضویت در سایت زیر درامد خوبی داشته باشید
پیدا کردن سایت کلیکی معتبر کار مشکلیه
ولی من یه نمونه از معتبرترین ها را برات معرفی می کنم
در این سایت عضو شو و از درامد ماهیانه لذت ببر
http://www.mihanhits.com/signup.php?from=bahar64
هادی منصوریسلام
متشكر از شما
شما در آمد كسب كن ما پیشكش
با تشكر
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه